Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

KAΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ !!!    WELCOME !!!

ΘΕΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
VIEW TO THE PORT
ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙA
SPACIUS STUDIOS  FULL OF LIGHT 
Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στην ΣΚΟΠΕΛΟ !!!  1 χλμ από την χώρα στο δρόμο προς τη παραλία του Στάφυλου με όμορφη θέα προς την χώρα και την θάλασσα.

ALEXANDROS STUDIOS are situated inside the town limits of Skopelos, on the central road leading to Stafylos. Set in 4.5 acres of grounds dotted with olive trees and 1km from the port and town centre.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Αλέξανδρος» βρίσκονται στα όρια της πόλης της Σκοπέλου, στον κεντρικό δρόμο, που οδηγεί στην περιοχή του Στάφυλου. Απέχουν 1km από το λιμάνι και το κέντρο του νησιού.Μέσα σε χώρο 4,5 στρέμματα με ελιές και δέντρα ο επισκέπτης απολαμβάνει την προνομιακή τους θέση, σε υπερυψωμένο κτήμα, με πανοραμική θέα προς το λιμάνι, την πόλη της Σκοπέλου και την πεδιάδα του Στάφυλου. Διαθέτουμε άνετο ιδιωτικό πάρκινγκμπάρμπεκιουπαιδική χαρά κατασκευασμένη σύμφωνα με τους κανονισμούς ασφαλείας του ΕΛΟΤ. Το δάπεδο είναι στρωμένο, με πλάκες ασφαλείας, από καουτσούκ, για μεγαλύτερη ασφάλεια των παιδιών, από πτώσεις. Τα ξύλα και τα χρώματα είναι φιλικά στο περιβάλλον και δε βλάπτουν την υγεία των παιδιών μας. Τα δωμάτιά μας παρέχουν την άνεση και την ηρεμία, που αποζητά ο καθένας στις διακοπές του. Μακριά από το θόρυβο της πόλης, αλλά και τόσο κοντά στις ανέσεις και την ψυχαγωγία, που προσφέρει η χώρα. 
Απόσταση από ...                         Distance from
ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΟΥ
STAFYLOS BEACH
το λιμάνι 1 χλμ.                                1 km from port
την πόλη Σκοπέλου 1 χλμ.       1km from town centre
σταθμό καυσίμων 0.1 χλμ.          100m gas station
το κέντρο υγείας 1.1 χλμ.              1,1km health centre
σούπερ μάρκετ δίπλα μας            20m super market
Οδικό δίκτυο: επαφή με επαρχιακή οδό Σκοπέλου - Γλώσσας

Διαθέτουμε δίκλινα δωμάτια, studios 3 ατόμων και διαμερίσματα.

Όλα τα δωμάτια είναι διαμπερή, με άπλετο φως και δροσερό αέρα, λόγω της τοποθεσίας τους. Έχουν όλα δικές τους βεράντες με προσανατολισμό προς τη θάλασσα. Διαθέτουν τηλεόρασηκλιματισμό, απλώστρες, ψυγείοηλεκτρικό μάτι και σκεύη για την προετοιμασία του πρωινού, δικό τους μπάνιο με ντους.


Our rooms provide comfort and calm, far from the noise of the city but close enough to the amenities and entertainment that Skopelos town offers.With TV, A/C, Wi-Fi Internet, fully equipted kitchen area,drying loft.


 Η άνεση χώρου που προσφέρουν τα δωμάτιά μας τα κάνει ιδανικά για την προσθήκη έξτρα κρεβατιού, σε περιπτώσεις που το ζητήσει ο πελάτης.
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
PLAYGROUND
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
APPARTMENT 
Τα διαμερίσματα είναι διαμπερή, δύο χώρων και φιλοξενούν άνετα οικογένειες των τεσσάρων ατόμων. Διαθέτουν κι αυτά τηλεόραση, κλιματισμό, απλώστρες κι εξοπλισμένη κουζίνα, με σκεύη, φούρνο.
Επίσης, έχουν δική τους βεράντα. Ιδιαίτερα τα διαμερίσματα του ημιορόφου είναι ιδανικά για οικογένειες με παιδιά, επειδή η πρόσβαση στην παιδική χαρά είναι άνετη και δεν υπάρχουν κίνδυνοι από τη χρήση της σκάλας. Επίσης ο γονικός έλεγχος είναι πιο εύκολος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ
CONTACT
ΤΗΛ: 0030 24240 23718
alexrooms2@gmail.gr